spot_img
29 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăEconomicManager: „Medserv Min trebuie să facă mai multe contracte cu terții”

  Manager: „Medserv Min trebuie să facă mai multe contracte cu terții”

   

  Anca Bordușanu, noul manager al Medserv Min Târgu Jiu, prestatorul de servicii al Complexului Energetic Oltenia, susține că societatea, care furnizează servicii medicale, este obligată să se desprindă, treptat, de sub umbrela companiei energetice. Acest lucru va presupune creșterea numărului de contracte încheiate cu terții.

  În momentul de față, Complexul Energetic Oltenia asigură peste 80% din bugetul prestatorului de servicii. Medserv Min furnizează servicii medicale de bază în carierele miniere și la nivelul sucursalelor electrocentrale, având deschise cabinetele medicale. Societatea are în jur de 100 de salariați, care sunt implicați în monitorizarea stării de sănătate a celor peste 11.000 de mineri și energeticieni. Inclusiv cei 600 de noi angajați din minerit au fost verificați de către personalul Medserv Min Târgu Jiu.

  Anca Bordușanu a precizat că, pentru a mai reduce din dependența față de finanțarea de la Complexul Energetic Oltenia, va crește gama serviciilor medicale oferite terților. „Serviciul de Îngrijiri la Domiciliu a obținut avizele necesare. Avem reglementat acest lucru și cu Casa de Asigurări de Sănătate. Este un tip de serviciu căutat de piață. Vom începe de luni activitatea. Avem în vedere și întocmirea și eliberarea de fișe auto, pentru care, de asemenea, sunt mulți beneficiari. Ținta noastră este să încercăm să avem cât mai multe contracte cu terți, să nu mai depindem, într-un procent atât de mare, de Complexul Energetic Oltenia”, a declarat Anca Bordușanu, managerul Medserv Min, la Tele 3.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: