spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăEconomicMarin Condescu are contract de muncă la Complexul Energetic Oltenia! Vezi de...

  Marin Condescu are contract de muncă la Complexul Energetic Oltenia! Vezi de când

  condescuMarin Condescu poate reveni oricând la CEO, spune liderul de sindicat Constantin Creţan. Condescu are contractul de muncă de la Complexul Oltenia suspendat din 1991, adică de 26 de ani. Acesta era maistru, în momentul în care intrat în mişcarea sindicală şi şi-a suspendat contractul de la CEO.

  Marin Condescu lucrează în minerit din 1979. Până în 1983 a fost lăcătuş ungător, iar din 1984 a devenit maistru, după ce a absolvit Şcoala „Ştefan Gheorghiu” din Craiova. În 1991, Condescu şi-a suspendat contractul de la EM Rovinari, când s-au format sindicatele.

  Condescu ar putea fi disponibilizat anul acesta

  Unele surse spun că Marin Condescu va fi pe lista de disponibilizări din acest an, când vor pleca acasă aproximativ o mie de persoane. Constantin Creţan spune că Marin Condescu ar îndeplini condiţiile de pensionare. Acesta are 60 de ani. „Condescu are contractul de muncă suspendat de când a intrat în mişcarea sindicală. Acel post se păstrează şi oricând poate reveni acolo. Contractul în acest moment este suspendat. Condescu are drept de pensionare, a avut şi grupă de muncă, dar se pare ca este uitat acolo, el poate reveni oricând”, a declarat Constantin Creţan.

  Contractele suspendate la CEO le au şi Marin Golea sau Gabriel Căldăruşe.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: