spot_img
10.2 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăSocialSpectacol lectură la Biblioteca Județeană „Christian Tell”

  Spectacol lectură la Biblioteca Județeană „Christian Tell”

  Biblioteca Județeană „Christian Tell” va fi gazda unui spectacol de teatru și lectură. Evenimentul se desfășoară marți, 28 februarie, cu începere de la ora 20:30, în sala „Mihai Eminescu” a bibliotecii.

  Biblioteca Judeţeană „Christian Tell”Spectacolul face arte din programul „Citesc și merg la teatru”, inițiat în anul 2016 de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” în colaborare cu Biblioteca Județeană „Christian Tell”. „Particularitatea acestui spectacol-lectură este aceea că pe lângă actorii teatrului care, rând pe rând vor regiza piese de teatru din dramaturgia clasică românească, vor fi invitați de către conducerea bibliotecii cititori din rândul oamenilor obișnuiți din oraș care, în acest fel, vor intra într-o distribuție specială împreună cu actori ai teatrului și vor face, pentru un public dedicat, lectura pieselor alese. Acest tip de spectacol lectură va avea loc odată pe lună și pe lângă invitații bibliotecii este permis accesul oricărui doritor (fie în public, fie cu participare în cadrul proiectului – lectură)”, a comunicat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

  Piesa „Năpasta” va fi jucată luna aceasta, fiind singura dramă scrisă de maestrul Caragiale, în regia actorului Ion Alexandrescu. Invitat alături de voluntari ai bibliotecii este actorul George Drăghescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: