spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăEconomicMarți se decide creșterea de salarii la CEO

  Marți se decide creșterea de salarii la CEO

  Marți, la sediul Complexului Energetic Oltenia, sunt programate negocieri pentru creșterea salariilor la companie. Discuțiile au fost amânate de la o săptămână la alta și s-a ajuns în situația ca sindicatele să accepte programul impus de administrația Complexului Energetic Oltenia. Motivul întârzierii cu o lună a aplicării majorărilor de salarii a fost legat de plata certificatelor de CO2. Acest lucru nu era însă în responsabilitatea sindicatelor sau a muncitorilor.

  De asemenea, în lipsa banilor pentru certificatele de CO2 Bugetul de Venituri și Cheltuieli al companiei a fost în aer. Este și acum în aer, dat fiind faptul că au fost utilizate toate fondurile disponibile pentru a achiziționa toate certificatele de CO2 necesare. Este vorba de un total de 8,6 milioane de certificate de CO2.

  Sindicatele speră totuși ca marți să obțină peste 5% creștere de salarii. S-a mai propus introducerea în salariul de bază a sporului de producție și a adaosului salarial pentru ca acestea să nu se piardă în cazul unor eventuale tăieri de salarii sau din alte motive, independente de voința salariaților, precum insolventa

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: