spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăEconomicMiron Cozma, preşedintele Convenţiei Miniere Sfânta Varvara, întâlnire cu Sorin Boza

  Miron Cozma, preşedintele Convenţiei Miniere Sfânta Varvara, întâlnire cu Sorin Boza

  adresa-cozmaMiron Cozma este preşedintele Convenţiei Miniere Sfânta Varvara, conform unui răspuns al Tribunalului Bucureşti, pe care acesta l-a primit anul trecut. Cozma vrea să revină pentru a apăra drepturile minerilor din Oltenia. Chiar a stat în Gorj câteva zile, timp în care s-a interesat de soarta mineritului din Oltenia. Acesta A avut întâlnire şi cu directorul general al CEO, Sorin Boza.

  Miron Cozma a stat în Gorj aproape o săptămână, timp în care a avut mai multe întâlniri, inclusiv cu Sorin Boza. Discuţiile dintre cei doi ar fi avut loc pe tema disponibilizărilor de la CEO şi planului de eficientizare. Întâlnirea a avut loc după ce Boza s-a întors din Polonia, iar Cozma spune că are o părere bună despre actualul director.

  Creţan: Cozma poate să vină la orice miting din Gorj

  Miron Cozma este prieten bun cu liderul de sindicat Constantin Creţan. Luceafărul huilei spune că nu va permite ca mineritul din Gorj să dispară. Creţan este preşedintele Federaţiei Naţionale a Muncii. „Din Federaţia Naţională a Muncii fac parte mai multe sindicate, 3 din Valea Jiului care sunt constituire în Uniunea Naţională a Muncii Valea Jiului şi respectiv din Oltenia, Uniunea Naţională a Muncii din Oltenia. Miron a fost cooptat ca vicepreşedinte în Uniunea Naţională a muncii Valea Jiului. Miron Cozma a avut interdicţie de a ocupa aceasta funcţie pe o perioadă de 7 ani, s-a dus acea perioadă. Are voie să ocupe inclusiv funcţii publice. Miron Cozma poate să vină prin prisma funcţiei pe care o are la Conveţia Sfânta Varvara, invitat de către noi, la orice miting din Gorj”, a declarat Constantin Creţan la un post de radio local.

  Miron Cozma a vorbit cu mai mulţi lideri de sindicat, prin care şi cu Dumitru Pîrvulescu, preşedintele FNME.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: