spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăEconomicNoi negocieri, acelaşi buget! Vezi ce creşteri ar putea obţine sindicatele

  Noi negocieri, acelaşi buget! Vezi ce creşteri ar putea obţine sindicatele

  CE OlteniaO nouă întâlnire sindicate administraţie are loc astăzi, când trebuie prezentată şi organigrama, dar şi bugetul, un buget care le-a fost prezentat deja de Laurenţiu Ciobotărică, liderilor de sindicat, dar de care unii s-au arătat nemulţumiţi. Şi la aceste negocieri însă, se pare, că va fi prezentat acelaşi buget.

  Negocierile pentru noul Contract Colectiv de Muncă par că bat pasul pe loc, deoarece administraţia spune că nu are bani pentru creşterile salariale cerute, respectiv cu 5%, iar sindicatele fac drumuri la minister, de unde se întorc cu promisiuni că este posibil.

  Creşterile salariale ar putea duce la sute de procese

  Liderii de sindicat cer creşteri salariale, însă Complexul Oltenia s-ar putea alege cu procese în instanţă, din partea celor disponibilizaţi, care pot invoca corectitudinea procesului de disponibilizare, deoarece deşi se dau oameni afară pentru că nu mai sunt bani, sunt totuşi bani pentru creşteri salariale. În aceste condiţii, administraţia nu este de acord să crească fondul de salarii. Această discuţie are deja loc printre persoanele care vor putea pleca acasă.

  Tichete de vacanţă de o mie de lei

  Administraţia CEO se pare că ar putea să ofere creşteri de venituri, dar care să nu fie acordate din fondul de salarii, iar aici liderii de sindicat ar putea obţine tichete de vacanţă de o mie de lei şi tichetele de masă majorate la 15 lei. Liderii de sindicat vor şi egalizarea primelor de Paşti, de ziua Meseriei şi de Crăciun. În acest moment, primele două sunt de 750 de lei, iar cea de Crăciun, 550 de lei. Iniţial, liderii au cerut ca toate aceste prime să fie o mie de lei, lucru neacceptat de administraţie.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: