spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăEconomicNoii șefi din CEO s-au pierdut pe drum

  Noii șefi din CEO s-au pierdut pe drum

  Complexul Energetic Oltenia continuă să fie condus de șefi interimari. Cu toate acestea de ani de zile sistemul șefilor interimari se tot perpetuează, pentru a putea fi numiți mai ușor alți oameni apropiați de noua putere politică. Încă de anul trecut la nivelul Complexului Energetic Oltenia a fost declanșat un proces de selecție de șefi pentru Consiliul de Supraveghere. Nimeni nu știe de ce s-a tot prelungit procesul de selecție a directorilor care trebuie să facă parte din Consiliul de Supraveghere.

  În ultimii ani, zeci de persoane au trecut prin principalele structuri de conducere din companie. Unele nu au avut niciun fel de legătură cu domeniul de activitate. Au beneficiat însă de susținerea necesară pentru a ocupa temporar posturile respective. Membrii Consiliului de Supraveghere primesc indemnizații pentru participarea la ședințe.

  La rândul său, Consiliul de Supraveghere trebuie să organizeze o selecție pentru numirea de șefi în Directorat. Acest lucru se poate întâmpla în momentul în care sunt selectați și numiți toți membri din Consiliul de Supraveghere. În prezent, toți șefii din CS și Directorat sunt numiți pe 4 luni și beneficiază de prelungirea mandatelor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: