spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăEconomicSe lucrează 7 zile din 7 pentru stocurile de cărbune de la...

  Se lucrează 7 zile din 7 pentru stocurile de cărbune de la CEO

  În majoritatea carierelor miniere din Complexul Energetic Oltenia se lucrează după programul 7 zile din 7. Măsura a fost luată pentru a crește capacitatea de producere a cărbunelui.

  Acest lucru este necesar pentru a asigura stocurile de combustibil pentru perioada sezonului rece. Complexul Energetic Oltenia are obligația ca, în 3 săptămâni, să asigure un volum de 730.000 de tone de cărbune în depozitele de la sucursalele electrocentrale și de la subunitățile miniere. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia, a declarat la un post local de televiziune că angajații care lucrează în plus sunt remunerați în mod corespunzător.

  „Este un spor de 87,5%, care se aplică pentru zilele de sâmbătă și duminică. Sunt mai mulți bani la salariu la final de lună. Le convine și oamenilor. Suntem în grafic legat de nivelul stocurilor de cărbune pentru perioada sezonului rece.”, a declarat Ion Rușeț, reprezentant al Complexului Energetic Oltenia. Compania mai are nevoie de circa 100.000 de tone de cărbune pentru a-și atinge ținta de 730.000 de tone.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: