spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăEconomicSindicalist CEO: Ciucă vrea să îi facă pe mineri bucătari, cofetari și...

  Sindicalist CEO: Ciucă vrea să îi facă pe mineri bucătari, cofetari și frizeri…Să îi fie rușine!

  Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia este virulent la adresa planurilor pe care guvernanții, reprezentați de premierul Ciucă și ministrul Energiei, Virgil Popescu, le au vizavi de mineri.

  Nicu Bunoiaca, președintele Sindicatului „Solidaritatea 2013” de la Cariera Lupoaia, a declarat că Planul de Tranziție Justă își propune să recalifice minerii în băcătari, cofetari și frizeri. Guvernanții ar trebui să vină cu politici de protecție socială și să îi scoată la pensie pe mineri, având în vedere vârsta înaintată a acestora și condițiile grele de muncă, precum și bolile de care suferă oamenii.

  „Nu am primit niciun fel de invitație, să particip la aceste evenimente. Au primit liderii care sunt înțeleși cu ei. Liderii corupți, liderii administrației, liderii care au carnete de partid. Nu primesc lideri de sindicat care vin să spună problemele sociale și economice care vor fi în Gorj și despre viața minerilor și ce va fi în Gorj. Ce vom face cu minerii, ce vom face cu gorjenii. Vine domnul Ciucă în campanie electorală să ne spună că a obținut bani europeni să ne facă reconversie profesională, să îi facă pe mineri bucătari, cofetari și frizeri. Nu asta trebuie făcut. Trebuie pachetul social. Trebuie Legea 197 pentru ca minerii să iasă la pensie, nu să fie șomeri, oameni bolnavi, cu tot felul de boli. Și să moară după după 40 de ani de muncă… El stă cu două pensii și cu salariu. Să îi fie rușine domnului Ciucă și la toată lumea!… Domnul Iordache e înfipt bine acolo, la partid, cu toată familia. De ce nu invită toți liderii de sindicat? Spunea că va face și va drege pentru CEO. El acum e interesat să își pună fotovoltaice, de banii europeni. Vor ajunge banii la firmele de casă. Ei vor aduce sărăcia în Gorj cu planurile lor. Ciucă a venit să aducă sărăcia aici, în Gorj”, a declarat Nicu Bunoiaca.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: