spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăEconomicSindicalist: CEO plătește 33 de taxe și în 2023

    Sindicalist: CEO plătește 33 de taxe și în 2023

    Un sindicalist din Complexul Energetic Oltenia susține că și în 2023 compania este împovărată de taxe, cu toate că statul și-a luat angajamentul să o transforme într-o entitate economică profitabilă.

    Mircea Gherendi, sindicalist la Cariera Minieră Roșia, cea mai mare din Complexul Energetic Oltenia, spune că la nivelul companiei sunt de plată, anual, nu mai puțin de 33 de taxe. Acestea încep cu dările către diferite bugete, taxele din domeniul distribuției de energie, taxa de poluare, de folosință a apelor și altele. Sindicalistul este de părere că se poate implementa o reducere a taxelor, mai ales că unele sunt plătite de mai multe ori, cum ar fi taxa de utilizare a apelor pentru răcirea agregatelor.

    „Nu se poate să fim în continuare împovărați cu aceste taxe, iar la finalul zilei să se spună că nu suntem performanți economic. Sunt 33 de taxe de plătit și în 2023. Cu toate acestea, în 2022 compania a ieșit pe profit. Dacă ar exista o politică normală de taxare a activității CEO, atunci lucrurile s-ar schimba în bine pentru compania energetică”, a declarat Mircea Gherendi, din cadrul Carierei Miniere Roșia.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: