spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăEconomicSindicalist: Profitul CEO ar trebui să ajungă la salariați

  Sindicalist: Profitul CEO ar trebui să ajungă la salariați

  Unul dintre liderii de federații sindicale din Complexul Energetic Oltenia susține că profitul companiei ar trebui să ajungă în primul rând la salariați.

  Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, a declarat că cei peste 11.000 de angajați au contribuit la realizarea veniturilor companiei prin realizarea producției de cărbune și de energie electrică. Prin urmare, pe primul loc în ceea ce privește alocarea fondurilor de la bugetul companiei ar trebui să fie veniturile personalului din carierele miniere și din sucursalele electrocentrale.

  „Avem o prevedere asupra căreia s-a ajuns la un acord anul trecut, conform căreia angajații Complexului Energetic Oltenia participă la realizarea profitului. Se recunoaște de către administrație acest lucru. Așadar, sunt premise ca profitul să fie îndreptat în primul rând pentru a acoperi nevoile angajaților și mă refer la posibile creșteri de salarii în urma negocierilor dintre organizațiile sindicale și administrație. Ne dorim o creștere cât mai mare de venituri în 2023, pentru a acoperi inflația, munca salariaților și așa mai departe”, a declarat Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: