spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăSănătateDemersuri pentru acreditarea SJU Târgu Jiu

  Demersuri pentru acreditarea SJU Târgu Jiu

  Se fac demersuri pentru acreditarea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. În ultimii ani, unitatea medicală a fost supusă monitorizărilor de către comisia de specialitate din cadrul Ministerului de resort, pentru că s-au făcut ample lucrări de modernizare, în zona secțiilor, dar și pentru reabilitarea termoenergetică a unor pavilioane întregi, cum este cazul celui din strada Tudor Vladimirescu.

  Nu toate lucrările sunt finalizate, iar programul de reabilitare este unui multianual, atât pentru modernizarea propriu-zisă, cât și pentru realizarea circuitelor pe secții, în conformitate cu cerințele actuale. Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a fost construit după normele din anii 1970. Din acest motiv este nevoie de intervenții în majoritatea spațiilor.

  Așadar, obiectivul administrației Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu este obținerea acreditării, chiar dacă sunt în derulare, în continuare, o serie de lucrări de îmbunătățire a spațiilor de cazare și tratament, precum și a blocurilor operatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: