spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăEconomicSindicatele întrevăd probleme cu salariile la CEO

  Sindicatele întrevăd probleme cu salariile la CEO

  Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia nu văd cu ochi buni ce se întâmplă în momentul de față cu industria extractivă și cu producerea de energie pe bază de cărbune. Vânzările de curent electric sunt în scădere de la un an la altul. Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, este de părere că anul trecut compania a avut noroc pentru că au mai rămas bani din ajutorul primit pentru plata certificatelor de CO2.

  Suma folosită a fost de 30 de milioane de euro. Este vorba de economiile rămase după ce au fost achiziționate certificatele de CO2. Norocul a fost că anul trecut prețul la certificatele de CO2 a fost unul mai mic, respectiv și de 14 euro.

  Anul acesta nu numai că nu au mai rămas bani din ajutorul de restructurare primit de la bugetul de stat, ci compania a cheltuit din bugetul propriu suma de 74 de milioane de euro. Dumitru Pârvulescu nu exclude ca în perioada următoare să apară probleme cu plata salariilor, din cauza vânzărilor slabe de energie electrică. Rămâne de văzut ce se va întâmpla până la finalul anului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: