spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăEconomicSindicaliști șefi din CEO, poftiți la muncă, în carieră

  Sindicaliști șefi din CEO, poftiți la muncă, în carieră

  Vicepreședintele Sindicatului „Energia” de la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari, Manu Tomescu, îi poftește pe unii sindicaliști șefi la muncă, în carieră.

  Manu a declarat că este momentul în care resursa umană trebuie să fie folosită la maximum de către compania energetică. Tomescu a oferit exemplul liderilor de sindicat care sunt retrași din producție și care, de ani de zile, nu au mai prestat niciun fel de activitate. Marii lideri de sindicat, între care și Constantin Mitrescu, sunt retrași pe posturi de inspector social și încasează un salariu consistent, fără a avea în aparență un obiect al activității.

  Singurul lider de sindicat care este plătit doar de către organizația pe care o conduce, fără să fie inspector social, este Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia. Nici Căldărușe nu a mai prestat, însă, activitate în meseria de bază, pe care este încadrat la Complexul Energetic Oltenia. Manu Tomescu spune că sunt lideri de sindicat care nu au mai lucrat de 20 de ani.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: