spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăEconomicTabele cu gorjenii care vor să lucreze la CEO

  Tabele cu gorjenii care vor să lucreze la CEO

  Un sindicat din Complexul Energetic Oltenia va întocmi tabele cu gorjenii care vor să lucreze la compania energetică. Astfel, Sindicatul „Energia” Rovinari, care organizează săptămânal pichetarea sediului Prefecturii Gorj, a anunțat că va strânge semnăturile celor care au depus dosare de angajare la Complexul Energetic Oltenia și nu au mai fost încadrați în câmpul muncii.

  Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, a declarat că sunt mii de persoane care au depus cereri de angajare la Complexul Energetic Oltenia pe diferite posturi și care încă așteaptă un răspuns. La acestea se adaugă copiii salariaților și persoanele care au cedat terenuri companiei energetice, pentru extinderea fronturilor de lucru la nivelul subunităților miniere.

  Măsura întocmirii de tabele cu numele celor care au depus cereri de angajare la Complexul Energetic Oltenia are ca obiectiv constituirea unei baze de date care să arate că are cine să îi înlocuiască pe viitorii pensionari, în cazul aplicării Legii 197 din 2021. „Sunt mii de persoane care vor să lucreze la Complexul Energetic Oltenia și care au depus cereri și dosare în vederea angajării. Dacă Legea 197 s-ar aplica ar avea cine să vină în loc. Am fost contactat personal de un tânăr plecat în Germania, care vrea să revină în Gorj și să lucreze la Complexul Energetic Oltenia. Are soția și fetița de 2 ani acasă și nu le vede cu lunile. A spus că primește un salariu de 2.000 de euro în Germania, dar preferă 700 de euro la Complexul Energetic Oltenia și să fie acasă, alături de familia sa. Cât mai este activitate la CEO, oamenii vor să lucreze aici”, a declarat Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului „Energia” de la Termocentrala Rovinari.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: