spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 16, 2024
Altele
  AcasăEconomicTransport pentru angajații unei cariere din Complexul Energetic Oltenia

  Transport pentru angajații unei cariere din Complexul Energetic Oltenia

  Este nevoie urgent de servicii de transport pentru salariații unei cariere miniere din Complexul Energetic Oltenia. Au fost alocate fondurile necesare pentru asigurarea serviciilor de transport pentru salariați de la domiciliu la locul de muncă și retur pentru Unitatea Minieră de Cariere de la Rovinari, sectorul Pinoasa. Este o subunitate minieră unde lucrează câteva sute de mineri.

  Serviciile de transport sunt asigurate gratuit cu ajutorul unor prestatori de servicii. Dat fiind faptul că actualul contact este la final, a fost luată decizia unei proceduri directe care să asigure pentru următoarele 45 de zile mijloacele de transport, necesare pentru ca minerii să poată să ajungă la locul de muncă și să fie transportați la domiciliu. Ulterior, va fi organizată o licitație, în baza căreia să fie asigurat un acord cadru care să faciliteze transportul angajaților.

  Servicii de transport salariati de la domiciliu la locul de munca si retur sunt prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă semnat între sindicate și administrația din Complexul Energetic Oltenia. Sunt asigurate gratuit pentru toți angajații, pentru a nu exista probleme în ceea ce privește prezența la locul de muncă și continuitate în procesul de producere a cărbunelui și implicit pentru a avea asigurată producția de energie electrică. Dat fiind faptul că este o companie cu mii de angajați, problemele legate de transport ar da peste cap activitatea. Complexul Energetic Oltenia alocă an de an milioane de euro pentru serviciile de transport de la domiciliu la locul de muncă și retur, precum și pentru transportul salariaților și materialelor în incinta carierelor miniere.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!