spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăEvenimentArestări dispuse de instanță pentru reținuții din dosarul împrumuturilor fictive

  Arestări dispuse de instanță pentru reținuții din dosarul împrumuturilor fictive

  Cei trei reținuți din speța ce viza un prejudiciu de 886.050 de lei, cu percheziții la Gorj, au fost prezentați, ieri, unității de parchet competente și instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Târgu-Jiu dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de două persoane și măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile față de cea de-a treia persoană. Primii doi au fost reintroduși în arestul poliției Gorj.
  Reamintim că, în dimineața de 27 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, au efectuat 8 percheziții domiciliare, într-un dosar penal, având ca obiect infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals informatic.
  Activitățile s-au desfășurat în localitățile Târgu Jiu, Rovinari, Bălești, Cornești și Peștișani, din județul Gorj, iar trei mandate de aducere au fost puse în executare.
  Din cercetările efectuate a reieșit faptul că o angajată a unei asociații, împreună cu alte două persoane, ar fi întocmit în fals 63 de contracte de împrumut, pe numele a 53 de persoane, din județul Gorj, folosindu-se, în acest sens, de documente falsificate, modalitate prin care au indus în eroare reprezentanții unei instituții de credit, în scopul de a obține un folos patrimonial injust, fiind cauzat un prejudiciu de 886.050 de lei.
  În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente falsificate, care vor fi folosite pentru continuarea cercetărilor.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!