spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicUn șef din CEO a verificat cât mai are până la pensionare

  Un șef din CEO a verificat cât mai are până la pensionare

  Unul dintre șefii din Complexul Energetic Oltenia (CEO) a verificat cât mai are de lucrat la companie până la pensionare. Astfel de verificări fac toți angajații, în condițiile în care actualele capacități de producere a energie pe bază de cărbune sunt planificate să intre în rezervă.

  Cu tot cu perioada lucrată în producție, Ion Rușeț, șef în domeniul administrativ și fost consilier al președintelui Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a aflat că mai are de așteptat un an și jumătate până la prima pensie. Perioada respectivă coincide cu anii care au mai rămas până la finalizarea implementării Planului de restructurare, pe componenta reducerii activității în minerit și la termocentralele pe bază de cărbune.

  Eu mai am un an și jumătate până la ieșirea la pensie. Îmi voi desfășura activitatea unde sunt acum și pe mai departe, apoi mă voi pensiona”, a menționat Ion Rușeț, fost consilier al președintelui Directoratului din Complexul Energetic Oltenia.

  De la 1 ianuarie 2026, perioada de activitate de la Complexul Energetic Oltenia va intra într-o fază plină de incertitudini, mai ales că grupurile energetice și carierele miniere vor intra în rezervă de capacitate, deci vor mai funcționa doar la cerere, iar noile capacități de producție de energie verde, care erau prevăzute să le înlocuiască sunt departe de a fi construite. Nu se știe cum va funcționa compania de la 1 ianuarie 2026 încolo. Cert este că ar trebui să mai rămână 4.500 de salariați.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Bravo lui Dr Coldusu Dragoș neurochirurg venit la Gorj sa întărească echipa necesară lumii tot mai încercată in aste afecțiuni!
   Am avut ocazia al cunoaște și înțelege posibilităților de apelare la serviciile sale pentru care ne mândrim și sperăm să fie ajutat de permanentizare de forul medical local,cu dotarea de aparatura și medicamente necesare care inca lipsesc atît în spitale cit și farmacii!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: