spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăEconomicVor solicita ministrului Energiei creșteri salariale cât a primit un șef din...

  Vor solicita ministrului Energiei creșteri salariale cât a primit un șef din CEO

  Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia și-au făcut planul înainte de întâlnirea cu șefii din Ministerul Energiei, Virgil Popescu. După cum se cunoaște, discuțiile dintre sindicate și administrație au intrat în impas. Sindicatele au solicitat creșteri de salarii la ultima ședință a Comisiei de Negociere. În plus, au cerut și ca includerea unor sporuri în salariul de bază să se producă doar în condițiile în care nimeni nu va avea de pierdut. Astfel, procesul de includere în salariu a sporului de producție și a adaosului salarial nu va trebui să se soldeze cu o reducere substanțială a veniturilor. Suma care va fi inclusă în salariul de bază este de 1.800 de lei.

  Dat fiind faptul că administrația companiei a anunțat că nu sunt disponibile fonduri pentru creșteri de salarii la companie, sindicatele au decis să blocheze orice negociere și să programeze o întâlnire cu ministrul Energiei, Virgil Popescu. Discuțiile vor avea loc săptămâna aceasta.

  Ion Popescu, liderul Sindicatului Renașterea CEO de la Jilț, a declarat că, dacă va face parte din delegația care va face deplasarea la Ministerul Energiei, știe ce soluție va propune pentru majorarea de salarii la companie. Este vorba de aplicarea aceleiași soluții ca în cazul lui Sorin Alecu, directorul adjunct al Direcției Strategie Dezvoltare. Acesta ar fi beneficiat recent de o creștere de salariu de nu mai puțin de 4.000 de lei. Ion Popescu a precizat că va cere numai 10% din cât a beneficiat directorul din Complexul Energetic Oltenia. Este vorba de suma de 400 de lei care să fie acordată sub formă de creștere salarială fiecărui angajat din CEO.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: