spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăEconomicZeci de milioane de lei, economia la fondul de salarii în CEO

  Zeci de milioane de lei, economia la fondul de salarii în CEO

  Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia așteaptă negocieri cu administrația colosului energetic, pentru repartizarea economiei la fondul de salarii. Este vorba de zeci de milioane de lei rezultate ca economie la fondul de salarii, în urma pensionărilor care au avut loc de la începutul anului și până în prezent, din concedii și alte activități.

  Administrația și sindicatele din Complexul Energetic Oltenia vor stabili modalitățile prin care economia la fondul de salarii va fi împărțită salariaților. În anii anteriori au fost diferite modalități prin care economia la fondul de salarii a ajuns la mineri și energeticieni. S-a preferat, la un moment dat, ca banii să fie direcționați către personalul cu lefuri foarte mici. Altă dată, economia la fondul de salarii a fost împărțită în mod egal către angajații Complexului Energetic Oltenia.

  „Este vorba de zeci de milioane de lei economie la fondul de salarii. Urmează să avem datele exacte, mai ales că mai este până la finalul anului. În mod clar, se va stabili modalitatea de împărțire a banilor către angajați. Așa s-a întâmplat an de an, indiferent de suma rămasă ca economie la fondul de salarii. Banii vor fi împărțiți în prima parte a anului viitor, având în vedere că este economia la fondul de salarii pe 2022. Există și varianta ca banii să se acorde și ca un avans salarial pe luna decembrie 2022, dar totul se va stabili împreună cu administrația din Complexul Energetic Oltenia”, a declarat Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: