spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăPoliticManta: Nu toți primarii din PNL Gorj au ușa deschisă la PSD

  Manta: Nu toți primarii din PNL Gorj au ușa deschisă la PSD

  Deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta a declarat, în cadrul unei emisiuni de la Radio Târgu Jiu, că sunt primari liberali care doresc să vină în Partidul Social Democrat, dar au ușa închisă.

  „Au mai venit trei primari de la alte partide politice. Un primar în funcție pe actualul sistem are prima șansă să câștige. Nu primim orice primar. Vă spun sincer că au sunt primari de la PNL care vor să vină la Partidul Social Democrat și care au ușa închisă. Nu vreau să dau exemplu, pentru că nu ar fi corect față de acești oameni“, a spus deputatul Claudiu Manta.

  Patru primari din PNL Gorj ar putea candida din partea PSD

  Patru primari de la PNL Gorj ar putea fi candidații din partea PSD la alegerile locale din 2024. În primăvara acestui an, trei dintre ei au fost la conferința de presă a PSD, prezentându-se ca fiind susținători ai partidului și anume edilii comunelor Jupânești – Ion Gîrniceanu, Dănești – Mădălin Paliță și Stoina – Laurențiu Anghel.

  De asemenea, primarul Dumitru Modrea de la Turcinești și-a arătat public buna colaborare cu PSD, fiind prezent la conferința de alegeri a organizației județene a partidului, din această toamnă.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!