spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăEducatie300 de note de la Evaluarea Națională, mărite după contestații

  300 de note de la Evaluarea Națională, mărite după contestații

  Aproximativ 300 de note de la Evaluarea Națională din județul Gorj au fost mărite după contestații. Au fost diferențe cuprinse între un punct și chiar peste trei puncte. În cazul unei treimi dintre contestații, nota după recorectarea lucrărilor a fost mai mică

  Elevii gorjeni au depus 432 de contestații în urma rezultatelor la Evaluarea Națională, cele mai multe fiind la Limba și Literatura Română, 284.

  Un candidat care primise, inițial, nota 5 la Limba și Literatura Română a primit, ulteriori, 8,30, după recorectarea lucrării. În urma recorectării, doi elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu au obținut media 10.00. Ei au contestat notele primite la Matematică, respectiv 9,95 și 9,90, și au primit calificativul maxim.
  Un candidat de la Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu a obținut, inițial, la Limba română nota 7.65, iar după recorectare a primit 9,30.
  În schimb, în cazul a 93 de lucrări, notele au fost modificate prin scădere. Un elev a sperat să obțină o notă mai bună, dar a avut parte de o surpriză neplăcută, pentru că nota inițială, 7.55 la Limba și Literatura Română, a ajuns la 5.90.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: