spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăEducatieElevii de la CNSH, pe podium la competiția ”Sanitarii Pricepuți”

  Elevii de la CNSH, pe podium la competiția ”Sanitarii Pricepuți”

  Competiția „Sanitarii Pricepuți” a avut loc, în acest an, la Târgu Jiu, la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu”, iar elevii de la Colegiul Național ”Spiru Haret” s-au situat pe locul II.

  Elevii din echipa Colegiului Național ”Spiru Haret”, care au urcat Gorjul pe podium, sunt: Stega Alexandra, Cuțitoiu Yasmina Antonia, Albu Rareș Andrei, Giorgi Rania Ana, Roșu Andrei Daniel, Nicolescu Sebastian și Negrea Luca.

  ”Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest concurs. A fost o experiență frumoasă, dar și extrem de utilă, deoarece am învățat cum să acordăm primul ajutor, într-un caz de urgență”, a declarat Yasmina Antonia Cuțitoiu, elevă la CNSH.

  Concursul pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii pricepuți” este organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie din România, împreună cu Ministerul Educației, Ministerul Sănătații și Ministerul Afacerilor Interne.

  „Sanitarii Pricepuți” este singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor de bază care se desfășoară în școlile din România, încă din anul 1962.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: