spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăEducatieGrădinița ,,Lumea Copiilor " Tg-Jiu - schimb de experiență în Istanbul

  Grădinița ,,Lumea Copiilor ” Tg-Jiu – schimb de experiență în Istanbul

  La schimbul de experiență desfășurat din Istanbul,Turcia, în perioada 24-29 octombrie 2022, au participat 3 cadre didactice de la GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT „LUMEA COPIILOR” TG-JIU: Bodescu Otilia-Iulia, Plută Elena-Mădălina și Butulescu Irina –Gabriela.
  Această mobilitate face parte din cadrul proiectului Erasmus+ cu nr. de identificare 2022-1-RO01-KA121-SCH-000061865, beneficiar Inspectoratul Școlar Județean Gorj reprezentat prin doamna Inspector Școlar General-profesor dr. Marcela Mrejeru, coordonatorul proiectului doamna inspector școlar profesor Angelica Necșulea.
  Cele 3 activități de formare – ,,Outdoor education”, ,, Non formal for inclusion” şi ,,Spice up Formal Education”, a cadrelor didactice, au fost coordonate de către Asociația Edu2Grow, sub îndrumarea doamnei formator profesor – Ursula Kierczak, din Polonia .
  Pe parcursul celor cinci zile de formare, în cadrul unui program antrenant, ce a cuprins activități practice de tip workshop, lucru în perechi sau în echipe, dar și reperele teoretice oferite prin lectorate au fost abordate metode alternative de stimulare a copiilor pentru o învațare practică .

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: