spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăEducatieLicean târgujian, calificat la Olimpiada Internațională de Fizică a Țărilor din Asia

  Licean târgujian, calificat la Olimpiada Internațională de Fizică a Țărilor din Asia

  Alexandru-Ștefan Ișfan, elev la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, a reușit să se califice la Olimpiada Internațională de Fizică a Țărilor din Asia, care va avea loc în Mongolia.

  „Felicitări elevului nostru, Alexandru-Ștefan Ișfan, și profesorului coordonator, Rodica Maria Negrea, pentru rezultatul extraordinar obținut la etapa de selecție a Lotului Olimpic de Fizică a României, care a avut loc la București, în perioada 26 aprilie-2 mai. Acesta s-a clasat pe locul 6 din 25 de participanți, doar primii 5 calificându-se pentru Olimpiada Internațională. Ștefan va participa în luna mai la Olimpiada Internațională de Fizică a Țărilor din Asia (Asian Physics Olympiad), care va avea loc în Mongolia!“, a transmis conducerea CNTV.

  Vrea să devină medic

  Ştefan Alexandru Işfan este printre cei mai buni elevi la fizică din România. Acesta a câștigat, anul trecut, medalia de argint la etapa naţională a Olimpiadei de Fizică şi s-a calificat, pentru al doilea an la rând, în lotul României. Liceanul a mai câștigat, în această primăvară, medalia de bronz la un concurs internațional. Acesta își dorește să meargă la facultatea de medicină.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: