spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEducatieMultiplă campioană europeană și mondială la canotaj, la hub-ul „Europa pentru tineri”

  Multiplă campioană europeană și mondială la canotaj, la hub-ul „Europa pentru tineri”

  Primul invitat al Hub-ului „Europa pentru tineri” a fost multipla campioană europeană și mondială la canotaj, Denisa Tîlvescu.

  „Timp de două ore, aceasta le-a vorbit tinerilor prezenți despre parcursul său profesional, despre competițiile europene la care a participat, despre politicile Uniunii Europene în materie de sănătate, alimentație, sport, despre beneficiile mentale pe care le aduce practicarea unui sport, dar și despre provocările întâlnite de-a lungul carierei.
  A fost o întâlnire emoționantă, la sfârșitul căreia, Denisa a adăugat un desen pe pânza de 12 metri, aflată la sediul hub-ului“. au transmis reprezentanții Hub-ului „Europa pentru tineri”.

  La întâlnire au participat ambasadori Juniori de la Colegiul Național „Spiru Haret” Târgu Jiu și ambasadorii juniori de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu.

  Hub-ul „Europa pentru tineri” de la Târgu Jiu este deschis pentru toți elevii și tinerii care vor să învețe, să realizeze proiecte și activități pentru colegii lor și comunitate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: