spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăEducatieStudenți, elevi și Crucea Roșie vor curățat malurile lacurilor de acumulare din...

  Studenți, elevi și Crucea Roșie vor curățat malurile lacurilor de acumulare din Târgu Jiu

  Facultatea de Inginerie,  din cadrul  Universității ,,Constantin Brâncuși’’ din Târgu Jiu, în parteneriat cu Colegiul Tehnic ,,General Gheorghe Magheru”, Liceul Tehnologic nr. 2 din Târgu Jiu și Crucea Roșie Română – Filiala Gorj, vor organiza vineri, 22 martie, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Apei, o acțiune de ecologizare a malurilor C.H.E. Vădeni și C.H.E. Târgu Jiu.

  „Studenții programului de studii universitare de licență Managementul Energiei, ai programului de studii universitare de masterat Tehnologii avansate de producerea energiei, precum și elevii claselor de Protectie a mediului vor aduce în atenția opiniei publice problemele legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor. Totodată, se urmărește familiarizarea participanților cu realele provocări de mediu ce apar în funcționarea unui obiectiv hidroenergetic, mai ales în contextul schimbărilor impuse după integrarea în Uniunea Europeană.

  Conferinţa Naţiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare de la Rio de Janeiro a adoptat pe 22 decembrie 1992, hotărârea prin care ziua de 22 martie devenea Ziua Mondială a Apei (World Water Day), iar din anul 1993 este marcată și în România“, se arată într-un comunicat de presă al Universității ,,Constantin Brâncuși’’.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!