spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportDezamăgire la Miami Open după înfrângerea Simonei Halep. Antrenorul: „S-a îngrășat puțin”

    Dezamăgire la Miami Open după înfrângerea Simonei Halep. Antrenorul: „S-a îngrășat puțin”

    După înfrângerea neașteptată suferită de Simona Halep în primul tur al Miami Open 2024, antrenorul său, Firicel Tomai, a făcut o declarație care a stârnit discuții în lumea tenisului. Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3, într-un meci în care și-a pierdut treptat energia și ritmul, deși a început bine, câștigând primul set.

    Tomai a remarcat o posibilă schimbare în formă a Simonei Halep, sugerând că aceasta „s-a îngrășat puțin”. Această observație a venit în contextul în care jucătoarea română părea să se confrunte cu oboseală și lipsă de intensitate pe parcursul partidei.

    Deși revenirea Simonei Halep în circuitul WTA, după o suspendare redusă, a fost așteptată cu entuziasm, prestația sa la Miami Open a ridicat întrebări cu privire la starea ei de formă și pregătirea fizică. Declarația antrenorului său sugerează că există aspecte de îmbunătățit pentru a reveni la nivelul de performanță care a consacrat-o în trecut ca una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: