spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăEveniment13 permise de conducere, reținute de polițiști în câteva zile

  13 permise de conducere, reținute de polițiști în câteva zile

  În perioada 12-16 august, efectivele de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au acționat în vederea depistării și sancționării persoanelor care conduc autovehicule pe drumurile publice aflându-se sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

  Au fost angrenate  27 de efective participante, iar acțiunile s-au desfășurat pe raza judetului Gorj, cu precădere pe sectoarele de drum intens tranzitate în vederea prevenirii abaterilor la regimul rutier.

  „În această perioadă, s-au aplicat 19 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, au fost reținute 13 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și au fost constatate 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de informare, prevenire și conștientizare, cu privire la consumul de substanțe psihoactive, băuturi alcoolice, precum și conduita în condiții de trafic intens.

  Polițiștii gorjeni vor acționa, în continuare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea persoanelor care conduc vehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: