spot_img
19 C
Târgu Jiu
duminică, mai 28, 2023
Altele
  AcasăEveniment25 de ani de închisoare pentru criminalul din Turburea

  25 de ani de închisoare pentru criminalul din Turburea

  Gorjeanul din comuna Turburea care și-a ucis soția cu bestialitate a fost condamnat, de Tribunalul Gorj, la o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

  „Condamnă pe inculpatul Bobocescu Gheorghe, deţinut în Penitenciarul Craiova, la pedeapsa de 25 de ani închisoare, privativă de libertate. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii”, a stabilit instanța de judecată a Tribunalului Gorj.
  Gheorghe Bobocescu se află în arest preventiv din primăvara acestui an.

  Victima a fost mușcată de criminal

  Agresorul a sunat singur la poliție. Acesta a fost găsit plin de sânge la gură și pe mâini, iar medicii legiști au găsit mușcături pe corpul femeii. „Inculpatul a apelat serviciul unic de urgență 112, susținând că a avut un conflict cu soția sa, a lovit-o și aceasta se simte rău. La fața locului, s-au deplasat organele de poliție care au găsit-o pe persoana vătămată în stare gravă, iar inculpatul prezenta urme de sânge la gură și la ambele palme. A fost chemată ambulanța, au fost efectuate manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul victimei”, au transmis procurorii.
  Anchetatorii au stabilit și cauzele producerii decesului: „Din concluziile medico-legale, rezultă că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat hemoragiei interne, consecința unui politraumatism cu ruptură hepatică și dislocare hepatică. Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice, la nivelul feței și corpului, care s-au putut produce prin lovire cu și de un corp dur, mușcare și posibil comprimare între două corpuri dure”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: