spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitate(VIDEO) Circulația pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, a fost redeschisă

  (VIDEO) Circulația pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, a fost redeschisă

  Se poate circula din nou pe toată lungimea Transalpinei, cel mai înalt drum din țară. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova au decis redeschiderea circulației, după ce vremea în zona montană s-a îmbunătățit și drumul nu mai este acoperit de zăpadă.

  „Având în vedere îmbunătățirea condițiilor meteo și starea părții carosabile care este curată, s-a luat decizia ca restricția de circulația de pe DN 67 C, sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, să nu mai fie menținută, astfel că, începând cu ora 10.00, circulația se desfășoară normal, cu restricțiile de până acum: restricție de viteză, de tonaj și accesul permis între orele 10.00 și 17.00“, a spus Cristi Tudor, reprezentantul DRDP Craiova.

   

  Circulația între Rânca și Obârșia Lotrului a fost închisă marți, 4 octombrie, după ce partea carosabilă a fost acoperită de un strat de zăpadă de 5-6 centimetri. Lucrătorii de la Drumurile Naționale au intervenit cu un utilaj cu lamă, cu material antiderapant și un echipaj de lucrători.
  Măsura închiderii circulației pe acest sector de drum este luată, de obicei, la sfârșitul lunii octombrie, în funcție de condițiile meteorologice și se redeschide în luna mai sau iunie. Drumarii deciseseră, însă, să închidă temporar, zilele trecute, acest tronson, din cauza riscurilor la care se supuneau cei care ar putea fi surprinși de viscol.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: