spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAmendat de jandarmi pentru transport neconform de material lemnos

  Amendat de jandarmi pentru transport neconform de material lemnos

  Un echipaj de jandarmi din Novaci, pe timpul executării unei misiuni de ordine şi siguranţă publică având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a constatat că pe Valea Galbenului, din Baia de Fier, se desfășurau activități de exploatare a materialului lemnos, iar acesta era transportat cu un tractor forestier prin albia unui râu de munte.

  „Jandarmii au depistat o persoană de 46 ani, când transporta cu un utilaj special pentru transportul lemnului (TAF) prin albia unui pârâu de munte afluent al râului Galbenul, mai mulți bușteni. „Persoanei depistate i-au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 4.000 de lei, pentru că acesta a fost atenționat anterior de către jandarmi, să respecte prevederile legale, dar nu s-a conformat.
  În situația în care observați astfel de fapte de încălcare a normelor legale în domeniul pescuitului și acvaculturii, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale”, a transmis IJJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: