spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăEvenimentBărbatul din Novaci, încătușat de mascați, este în stare critică

  Bărbatul din Novaci, încătușat de mascați, este în stare critică

  Bărbatul din Novaci, care a ajuns la spital după ce a fost încătușat de polițiști de la Intervenție Rapidă, se află în stare critică.

  Avocata Mariana Ganea a relatat că unele organe au fost extirpate, iar un plămân a fost afectat: „El a avut dureri, dar au fost mai puternice atunci când a ajuns în arestul poliției. A venit salvarea şi s-a intervenit imediat chirurgical. Coastele au atins plămânul. Este într-o stare critică. Este coerent în vorbire, dar vă imaginaţi cum se simte un bolnav căruia i s-a extirpat splina, o parte din ficat şi prezintă fracturi intercostale şi fractură de stern. este neimaginabil ceea ce s-a putut întâmpla. Spune că a fost bătut în sediul poliţiei“,

  „Se impune o măsură preventivă“

  Avocata susține că se impune o măsură împotriva făptașilor: „Mi-a spus că a fost bătut în sediul poliţiei într-o cameră în care nu se află o cameră de supraveghere video.
  Când se vor stabili făptaşii se impune o măsură preventivă“

  „A trebuit să suporte celelalte proceduri penale“

  Avocata spune că victima a fost şi dus în faţa instanţei de judecată: „Îşi aminteşte parţial. După loviturile pe care le-a primit a trebuit să suporte celelalte proceduri penale, mă refer la măsura arestului preventiv şi a trebuit să se prezinte în instanță.

  Dosarul se află în curs de cercetare. Are ca obiect comiterea infracţiunii de tentativă de omor şi tortură. Organele de cercetare penală îşi fac treaba. Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine“, a mai spus avocata.

  Acuzat că ar fi lovit un polițist cu mașina

  În urmă cu câteva zile, Constantin Dodoi, de 41 de ani, din oraşul Novaci, ar fi refuzat să oprească la semnalul agentului de politie, pe o stradă din localitate. Mai mult decât atât, Dodoi, potrivit unui comunicat al Poliţiei Gorj, l-ar fi acroşat pe poliţist, iar acesta a avut nevoie de îngrijiri.

  Şoferul a fost capturat de poliţiştii de la Intervenţii Rapide şi a ajuns, iniţial, în arestul poliţiei, după care a semnalat că nu se simte bine şi a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde s-a constat că avea o serie de leziuni interne foarte grave, fiind supus imediat unei operaţii.
  „S-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru tentativă de omor şi alte infracţiuni. S-a deschis urmărirea penală «in rem»“, au comunicat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

  De asemenea, un alt dosar, pentru comiterea infracțiunii de ultraj se află pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, în care Constantin Dodoi este cercetat penal

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!