spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEvenimentBrutărie și magazin, amendate pentru mizerie. Au fost găsite zone extinse de...

  Brutărie și magazin, amendate pentru mizerie. Au fost găsite zone extinse de mucegai

  O brutărie din comuna Bărbătești și un magazin din localitatea Săulești au fost amendate cu câte 10.000 de lei pentru mizerie de către Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentară (DSVSA) Gorj.

  „Suprafețele interioare prezintă zone degradate, acumulări de murdărie și urme de mucegai; utilajele tehnologice prezintă pete de rugină și nu sunt întreținute și igienizate corespunzător; sistemul de ventilație este ineficient; chiuveta nu este prevăzută cu facilități igienice de spălare și uscare a mâinilor personalului“, a transmis directorul executiv al DSVSA Gorj, Sorin Ștefănescu.

  Magazin alimentar închis

  De asemenea, magazinul alimentar nu deținea document de înregistrare sanitară-veterinară și pentru siguranța alimentelor. „Pereții interiori, plafoanele și pavimentul sunt neigienizate și prezintă porțiuni degradate, infiltrații, zone extinse de mucegai; aparatura frigorifică și mobilierul din dotare sunt deteriorate și neigienizate). Persoana implicată în activitatea comercială nu deține documente privind controlul stării de sănătate. A fost interzisă desfășurarea activității de comercializare a produselor alimentare, până la remedierea tuturor deficiențelor și înregistrarea sanitară-veterinară și pentru siguranța alimentelor a unității“, se arată în comunicatul de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: