spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăPoliticVot împotriva majorării tarifelor pentru colectarea deșeurilor la Târgu Jiu.

  Vot împotriva majorării tarifelor pentru colectarea deșeurilor la Târgu Jiu.

  Verzii din Consiliul Local Târgu Jiu susțin că nu sunt părtași la majorările făcute în domeniul de salubrizare. Consilierii partidului Verde continuă să arate cu degetul operatorul care creează discomfort cetățenilor din zona Bârsești.

  În luna decembrie a avut loc o întâlnire a repreprezentanților operatorului de salubritate cu liderii de grup a partidelor care reprezintă cetățenii în consiliul local. Liderii PNL, PSD și ProRomania au fost pentru majorarea tarifelor percepute de operator. Verzii au fost împotrivă. ”Adrian Tudor, reprezentantul Verzilor la discuții, a solicitat ca operatorul de salubritate să respecte cetățenii din Târgu Jiu, să  nu mai aducă gunoaie din alte județe și să înceteze otrăvirea populației prin degajarea în aer a substanțelor toxice de la depozitul de gunoi.

  Până când nu vom vedea că operatorul tratează cu responsabilitate și respect parteneriatul cu cetățenii din Târgu Jiu, consilierii Partidului Verde vor răspunde cu aceeași monedă.

  Menționăm că la discuțiile avute cu privire la majorarea tarifelor reprezentanții PNL și PSD au mulțumit și au felicitat operatorul pentru activitatea depusă și au fost pentru majorarea cu 15%. Jocul duplicitar făcut de reprezentanții PSD, care la întâlnirile care nu sunt publice își arată sprijinul și își arată adevărată față „pentru a nu deranja interesele economice”, iar în fața cetățenilor arată compasiune, ne face să conștientizăm de ce unii fac milioane periclitand sănătatea cetățenilor. Le recomandăm celor de la PNL și PSD, în semn de apreciere și cu umilă recunoștință, să ridice un monument în cinstea operatorului și poate o școală să poarte numele sau. Astfel, în veci, nu vom uita cine ne otrăvește zilnic, umplându-și conturile.

  Bucuria PNL-ului ca operatorul a cerut o majorare cu 30%, dar a acceptat 15%, ne face să ne punem întrebarea: „ce se întâmpla dacă cereau din prima 15%?”

  Faptul că deșeurile nu sunt colectate selectiv, faptul că în jurul punctelor de colectare există grămezi de gunoi neridicate ne îndreptățește să fim reținuți cu mulțumirile”, a transmis biroul de presă al Partidului Verde, filiala Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: