spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăEvenimentCățeluși de câteva zile, abandonați într-un loc viran. Poliția Animalelor a intrat...

  Cățeluși de câteva zile, abandonați într-un loc viran. Poliția Animalelor a intrat pe fir

  Câțiva cățeluși fătați de numai câteva zile au fost abandonați într-un loc viran. Un martor a văzut cele întâmplate și a sesizat Poliția Animalelor, care a intrat pe fir pentru depistarea celor care au comis acest gest.

  „Am fost sunată de Daria Fîcea și am fost întrebată ce este de făcut în acest caz… O persoană a aruncat dintr-o mașină, în tufișuri, un sac cu niște puiuți sugari! Daria a urmat sfaturile primite și îi mulțumesc pentru că nu a dat înapoi, pentru că a luat atitudine și s-a implicat direct, făcând sesizare la Poliție!

  Dacă sunteți martori la evenimente de genul acesta, faceți poze, filmați și sunați la Poliția Animalelor (serviciu din cadru IPJ, care există la nivelul fiecărui județ), nu întoarceți capul în altă parte! NEPĂSAREA UCIDE! Momentan există o sesizare cu toate dovezile depusă la IPJ Gorj și așteptăm rezultatele! Puiuții sunt în siguranță fiind preluați de o organizație non-guvernamentală locală“, a transmis Patricia Paraschiv, vicepreședintele Asociației de protecție a animalelor „Pro Animals“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: