spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 14, 2024
Altele
  AcasăEvenimentComunitatea din Bumbești Jiu șocată, după decesul unui tânăr într-un accident rutier,...

  Comunitatea din Bumbești Jiu șocată, după decesul unui tânăr într-un accident rutier, la Ilovăț

  Adi Voicu a decedat la doar 29 de ani în urma unui accident rutier care a avut loc, luni dimineață la Ilovăț, în județul Mehedinți, la mică distanță de Motru.

  Șoferul din Bumbești Jiu se deplasa spre Gorj, dinspre Severin, și avea pasager în față un tânăr de 20 de ani, rănit în urma accidentului în care conducătorul auto a decedat. Ambii bărbați au fost încarcerați, dar doar unul a mai ieșit viu din fiarele contorsionate. Tânărul decedat era căsătorit cu o polițistă și nu avea copii.

  Vestea tragediei a căzut că un trăznet peste Bumbești Jiu, locul unde domicilia tânăra familie Voicu. Comunitatea a fost șocată de cele întâmplate, iar mesajele de condoleanțe și păreri de rău au fost numeroase.

  „Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag! Prea repede doamne, prea repede ai plecat de langa noi, Adi”, este unul dintre multele mesaje postate pe rețele de socializare. Ca și: „Dumnezeu să-l odihnească în pace un băiat plin de energie. Păcat mai avea multe de făcut” sau „Voicule… ne lăsași triști toată viața. Unde ești prietenul meu nebun.. cu cine mă mai cert eu pe mașini.. pe cine mai sun eu când ajung la Sadu”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: