spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăSocialZiua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, marcată în centrele DGASPC Gorj

  Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, marcată în centrele DGASPC Gorj

  Muzică, dans, jocuri interactive și interpretare de colinde. În acest fel au marcat beneficiarii Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Aceasta se sărbătorește anual, scopul său fiind promovarea unei mai bune înțelegeri a problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități.

  La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj s-a marcat această zi printr-o serie de activități cu caracter cultural-artistic, la care au participat în mod activ beneficiarii serviciilor sociale subordonate, sub coordonarea personalului de specialitate din centre. Astfel, în complexurile de servicii pentru persoane adulte cu dizabilități s-au desfășurat mai multe activități care au avut drept scop instalarea unui climat armonios, stimulând starea psihică a beneficiarilor și generând un suport afectiv-emoțional pozitiv la nivel comportamental. „Beneficiarii noștri s-au bucurat de muzică, dans, jocuri interactive, interpretare de colinde și recitare de poezii.
  Cu acest prilej, s-au făcut și primii pași spre atmosfera sărbătorilor de iarnă, beneficiarii serviciilor sociale participând la confecționarea ornamentelor și decorațiunilor cu care se vor împodobi brazii de Crăciun și se vor înfrumuseța spațiile locative”, a transmis, printr-un comunicat de presă, conducerea DGASPC Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: