spot_img
23 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentCondamnare pentru o gorjeancă. A încercat să-și ucidă soțul cu cuțitul de...

  Condamnare pentru o gorjeancă. A încercat să-și ucidă soțul cu cuțitul de bucătărie

  Bărbat cercetat pentru port ilegal de armă albă

  O femeie din comuna Stoina, județul Gorj, a fost condamnată de către Tribunalul Gorj la 3 ani și 4 luni închisoare pentru tentativă de omor. Aceasta a încercat să-și ucidă soțul cu un cuțit de bucătărie.

  „Condamnă pe inculpata Loloacă Constanţa, la 3 ani și 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru al familiei. (…) Deduce din pedeapsa principală rezultantă durata reţinerii şi arestării preventive de la data de 27.05.2022 la zi. În baza art. 399 alin. 1 C.pr.pen., menține starea de arest preventiv a inculpatei Loloacă Constanța. În baza art. 397 C.pr.pen. raportat la art. 19-20 C.pr.pen., admite acţiunea civilă formulată de partea civilă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova în contradictoriu cu inculpata Loloacă Constanța și obligă inculpata Loloacă Constanța la 2781,81 lei, cu dobânzile legale aferente calculate de la data producerii prejudiciului până la data plăţii efective, către partea civilă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, reprezentând cheltuieli de spitalizare ocazionate de internarea si tratamentul victimei Loloacă Toma.

  Confiscă cuțitul de bucătărie având lungimea totală de 23 de cm, lama de 12 cm, și mâner din plastic de culoare neagră sigilat în plic MAI nr. 12, aflat la camera de corpuri delicte a Tribunalului Gorj și înaintat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj cu adresa nr. 246/P/2022 din 17.06.2022“, a stabilit instanța de judecată.

  Și-a lovit soțul cu cuțitul

  Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au transmis că  femeia şi-a lovit soţul cu un cuțit de bucătărie. „În data de 26 mai, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din comuna Stoina, Gorj, a aplicat soţului său mai multe lovituri cu un cuţit în zona corpului. Din fişa de urgenţă prespitalicească întocmită de echipajul de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Gorj a rezultat că persoana vătămată prezenta o plagă penetrantă înjunghiată parasternal stâng de 4 cm la nivelul coastei 4/5 anterioară cu emfizem subcutanat palpabil la nivelul hemitoracelui stâng, precum şi tegumente palide, semn că acesta pierduse mult sânge“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: