spot_img
22.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăEvenimentContinuă amenințările la adresa angajatelor unui centru social din Târgu Jiu

  Continuă amenințările la adresa angajatelor unui centru social din Târgu Jiu

  Continuă calvarul pentru angajatele unui centru social din Târgu Jiu. Femeile, angajate ale Primăriei Târgu Jiu, sunt de câteva zile amenințate de un fost beneficiar al serviciilor sociale. Acesta a fost reținut din nou, pentru repetarea faptei.
  Bărbatul a fost reținut pentru faptele comise în trecut, însă fără rezultat „În data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de amenințare. Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul, fost beneficiar al unui centru pentru persoane fără adăpost, ar fi transmis din nou amenințări celor două femei de 46 și 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, angajate ale centrului, fapt ce le generează o stare de temere. Reamintim faptul că la data de 12 mai a.c., bărbatul a fost reținut pentru aceleași fapte”, a transmis IPJ Gorj.
  Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub supravegerea unității de parchet competente.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: