spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăEvenimentDat dispărut, găsit de VAS, câinele poliției gorjene

  Dat dispărut, găsit de VAS, câinele poliției gorjene

  Un bătrân de 83 de ani comuna Bălești, cu afecțiuni medicale, a fost dat dispărut de fiul său. Bărbatul a cerut sprijinul oamenilor legii după ce bunicul a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Cel care l-a găsit a fost VAS, câinele de urmă din cadrul IPJ Gorj.
  Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat din comuna Bălești, despre faptul că tatăl său, de 83 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.
  „De îndată, s-a dispus constituirea punctului de comandă la nivelul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, bărbatul fiind pus în urmărire. La scurt timp, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, care au participat la căutarea acestuia. La căutări a participat și VAS, câinele de prelucrare urme de miros uman, împreună cu agentul șef de poliție – Băleanu Eugen din cadrul Serviciului Criminalistic, reușind să îl identifice, la scurt timp de la sesizare, pe bătrân. Acesta se afla la o distanță de 2,5 kilometri de locuință, într-o zonă cu vegetație densă, situată în Lunca Ceaurului, nefiind victima sau autorul vreunei infracțiuni, fiind ulterior încredințat familiei. Încă o dată, VAS, împreună cu instructorul său, agent șef de poliție – Băleanu Eugen, au răspuns prezent apelului făcut de cetățeni, demonstrând că munca în echipă totdeauna va da rezultate”, a transmis IPJ Gorj.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: