spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăEvenimentDeşeurile bat la uşă. A primit gunoiul prin poştă

  Deşeurile bat la uşă. A primit gunoiul prin poştă

  O tânără din Mehedinţi a primit în acest weekend un cadou de neuitat: un sac plin cu gunoi. În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, femeia a aruncat pe marginea unui drum din judeţul Gorj o cantitate impresionantă de gunoi, lucru ce i-a deranjat la culme pe trecători. Imediat după incident, mai multe fotografii cu gunoaiele aruncat de tânără au ajuns virale pe internet, internauţii criticând dur lipsa acesteia de bun simţ.

  În acest weekend, un bărbat ce se afla la cules de plante medicinale, pe Dealu Bujorăscu, a fost deranjat de gestul persoanei care şi-a lăsat gunoiul pe marginea drumului. Revoltat, s-a hotărât să-i dea acesteia o lecţie de bună purtare. A strâns tot gunoiul şi l-a trimis la adresa de pe facturile găsite printre deşeuri.

  „Întâmplarea a avut loc pe Dealul Bujorăscu. Îl felicităm pe domnul cu puternic simţ civic care a făcut acest gest; a şi plătit transportul. Gunoiul a ajuns la destinaţie, 11 kilograme în total, şi a fost primit, nu s-a întors la expeditor. Omul a trimis coletul cu confirmare de primire. A lăsat în gunoi şi facturi, dar şi alte acte. A aruncat inclusiv pampers. Este un exemplu de urmat, poate aşa o să se înţeleagă că nu este normal să aruncăm gunoiul peste tot”, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: