spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăEvenimentDeținea ilegal armă de vânătoare

  Deținea ilegal armă de vânătoare

  Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Gorj și cei ai Poliției Orașului Tismana, împreună cu reprezentanții Asociației de Vânătoare ,,Codrii Gorjului’’, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere fondului cinegetic național. În cadrul activităților desfășurate, a fost depistat un bărbat, de 72 de ani, din comuna Padeș, autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții letale de vânătoare.

  „Polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat în fondul cinegetic nr. 2 Motru Mare, având asupra sa o armă de vânătoare mixtă și muniția aferentă, deținute ilegal și fără să dețină autorizație individuală sau colectivă, eliberată de gestionar. Arma și cele trei cartușe de vânătoare identificate asupra sa au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor”, a transmis IPJ Gorj.
  În cursul acestei zile, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorului de caz, cu propuneri legale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!