spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentDiscuții pe tema fenomenului de bullying

  Discuții pe tema fenomenului de bullying

  Polițiștii Biroului Siguranță Școlară Gorj și Poliției Orașului Turceni, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Turceni și cu eleva de clasa a XII-a, Stelian Oana Andreea, au desfășurat activități informativ- preventive pentru creșterea siguranței în unitățile de învățământ și prevenirea delincvenței juvenile, sub sloganul “Ia Atitudine, spune STOP violenței”.

  „Activitățile de prevenire au vizat marcarea zilei de 4 noiembrie, declarată „Ziua internațională împotriva violentei și bullying-ului în școală’’. Cu această ocazie, polițiștii au purtat discuții cu elevii din cadrul Liceului Tehnologic Turceni, Școlii Gimnaziale Turceni, Școlii Gimnaziale Izvoarele și Școlii Gimnaziale Capu Dealului, subiectul principal fiind fenomenul de bullying și efectele acestuia.

  Polițiștii au răspuns întrebărilor adresate de elevi și le-au prezentat câteva materiale video sugestive, având drept obiectiv încurajarea acestora să adopte un comportament civilizat atât în incinta unităților de învățământ, cât și în afara acestora. La activități au participat un număr de 600 de elevi și 35 de cadre didactice. Activități de acest gen vor continua pe întreg parcursul anului școlar, siguranța elevilor reprezentând o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Gorj”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!