spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesProiectul pentru noul spital ce va fi construit în Gorj are toate...

  Proiectul pentru noul spital ce va fi construit în Gorj are toate avizele

  Proiectul pentru noul pavilion al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu are toate avizele necesare. Ultimul aviz primit este cel din partea Autorității Aeronautice Române, având în vedere că, pe clădirea cu 9 etaje, este prevăzut un heliport, după cum a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, la un post local de televiziune.

  Cosmin Popescu – președintele Consiliului Județean Gorj

  „Bugetul pentru noua clădire a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu este de peste 150 de milioane de euro. Suntem pregătiți cu proiectul să accesăm orice tip de finanțare națională sau europeană dacă va fi disponibilă. Avem toate avizele pentru acest proiect și ne vom lupta să se concretizeze. Este păcat că nu a fost prevăzută finanțare în PNRR pentru astfel de spitale. Sper să avem sprijin de la Ministerul Sănătății pentru orice program de finanțare care va fi disponibil”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. Autoritățile au în vedere, deja, o altă axă de finanțare pe care se va regăsi proiectul viitorului spital de la Târgu Jiu.

  Proiectul prevede construirea unei clădiri noi pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu în strada Progresului, în spatele Policlinicii.

   

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. În România nu există instituția numită Autoritatea Aeronautică Română! Există Autoritatea Aeronautică Civilă Română și Autoritatea Aeronautică Militară Națională.

  2. Cu acești bani se făcea unul nou la intrare în Tg-jiu la coloana infinitului, unde aveai acces din toate direcțiile. Spital mare într-un cartier, cu o singură intrare nu s-a mai văzut.
   Se poate face la Tudor 3 intrari, dar nu se dorește.
   1. Se putea cumpăra casa unde era odată intrarea.
   2. Se putea cumpăra terenul din fața facultății, chiar dacă urlau ziarele, că este a lui Vîlceanu.
   La spitalul 700 să se dea drumul la întrarea de pe 8 Mai e destul de larg acolo… nu poți să ai un spital așa de mare cu o alee si aia plină de mașini.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: