spot_img
18.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăEvenimentGorjeni amendați pentru pescuit interzis

  Gorjeni amendați pentru pescuit interzis

  Mai mulți pescari din Târgu Jiu sunt buni de plată, după ce au fost prinși de jandarmii gorjeni pescuind în perioada de prohibiție. Cuantumul amenzilor aplicate se ridică la 2700 de lei.

  Un cetățean a solicitat prezența unui echipaj de jandarmi în zona barajului ACH situat pe râul Jiu, unde mai multe persoane pescuiau în perioada de prohibiție. La fața locului a fost direcționată echipa de intervenție a Jandarmeriei Gorj care a luat măsura sancționării persoanelor depistate pentru pescuit fără permis și pescuit în perioada de prohibiție.
  ” Persoanele sancționate nu au înțeles că acțiunile de verificare în această perioadă a respectării măsurilor de prohibiție, au ca scop protejarea fondului piscicol pentru asigurarea pescuitului în viitor, motiv pentru care au pescuit…sancțiuni contravenționale. Pentru că nu au respectat prevederile legale privind pescuitul în perioada de prohibiție (9 aprilie – 7 iunie inclusiv), 13 pescari au fost sancționați contravențional de jandarmii gorjeni cu amenzi în cuantum total de 2700 lei”, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

  Și în perioada, următoare atât în mod independent cât și în colaborare cu reprezentanții instituțiilor cu responsabilități, I de Jandarmi Județean Gorj va desfășura activități de impunere a respectării prevederilor privind pescuitul și acvacultura în habitatele piscicole naturale din județul Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: