spot_img
17.2 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPompierii și pădurarii vor „aer curat”

  Pompierii și pădurarii vor „aer curat”

  Pompierii gorjeni nu sting doar focul, fac și curățenie în natură. Voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au participat la o acțiune de igienizare în Parcul Național Defileul Jiului, alături de pădurari. S-au strâns multe deșeuri, semn că natura nu este respectată.

  Tabloul sinistru lăsat în urmă de cei ce aruncă deșeuri la întâmplare a fost îmbunătățit după o vizită făcută de reprezentanții Romsilva, ajutați de voluntarii de la ISU Gorj. Sub deviza “aer curat”, rolul acțiunii a fost de a aduce în prim plan frumusețile naturii înainte ca omul să își lase amprenta.
  “Astăzi am adunat gunoaie! Nu sunt ale noastre, dar prin bunăvoință, fiecare dintre noi putem contribui la remedierea răului făcut! În cooperare cu reprezentanții Romsilva, am mers astăzi în Parcul Național Defileul Jiului și am adunat gunoaie! Am apelat și la voluntarii din cadrul ISU Gorj, care au răspuns prezent, ca de fiecare dată! Dacă ai aruncat vreodată gunoaie la întâmplare, renunță la acest obicei și protejează natura. Dacă vezi pe cineva că aruncă gunoie la întâmplare, atrage-i atenția! Cu toții putem să contribuim la un mediu înconjurător curat! Trebuie doar să vrem!”, a fost mesajul transmis de ISU Gorj.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: