spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentInspectorii de muncă au amendat patru stații de încărcare cu GPL

  Inspectorii de muncă au amendat patru stații de încărcare cu GPL

  Inspectorii de muncă au sancţionat, săptămâna trecută, patru staţii de încărcare gaz petrolier lichefiat, cu amenzi în valoare totală de 16.000 de lei.

  „Lucrătorii nu purtau echipament individual de protecţie“, a spus Neli Matei, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj.

  A ascuns un accident de muncă

  Un producător de mobilă a fost amendat pentru că a ascuns un accident de muncă. „Un angajator cu obiect de activitate producţia de mobilă a fost sancţionat cu două amenzi în valoare totală de 7.500 de lei. Principala deficienţă constatată a fost neraportarea către Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a unui accident de muncă a cărui victimă a fost unul dintre salariaţii“, a mai spus Neli Matei.

  ITM Gorj a desfășurat 30 de controale în domeniul relațiilor de muncă, fiind dispuse nouă sancţiuni în sumă de 23.000 de lei, din care o amendă de 10.000 de lei a fost aplicată unui angajator din oraşul Novaci, care folosea în activitate o persoană în afara orelor de program stabilite în contractual individual de muncă cu timp parţial.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: