spot_img
11.3 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăEvenimentLicean snopit în bătaie de ziua lui de naștere! A fost agresat...

  Licean snopit în bătaie de ziua lui de naștere! A fost agresat de alți doi colegi în camera de cămin

  Un elev din clasa a X-a de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru“ din Târgu Jiu a fost snopit în bătaie, miercuri seara, chiar de ziua lui de naștere, de alți doi elevi ai liceului. Marius Mădălin Califantu se afla chiar în camera sa de la căminul de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu“. „Fusese ziua mea și am venit puțin mai devreme de la școală. I-am servit cu bomboane pe colegii care mai erau în cămin și m-am dus în cameră ca să mă schimb, pentru că voiam să ies în oraș. Cred că era ora 18:40-18:45. Atunci am auzit ușa cum este trântită la perete și l-am văzut pe Iulian care mai era cu un băiat. Mi-a spus: «Ce treabă ai tu cu gagică-mea?» și m-a lovit. Am căzut aproape de dulap, după care s-au năpustit peste mine. M-au lovit cu pumnii în cap, la coaste, la gât. Pedagogul nu era acolo. A venit după 5-10 minute de la acel scandal și mi-a spus să merg cu el la director să-i arate ce s-a întâmplat“.

  L-a servit cu bomboane pe cel care l-a bătut

  Cei doi agresori sunt elevi în clasa a XI-a la același liceu. Iulian este prieten cu o colegă din clasă cu Marius. „Stătea mereu prin clasă la noi. Mă înțelgeam chiar bine cu el. L-am servit și pe el cu bomboane de ziua mea și mi-a urat «La mulți ani». Pe seară, când să plec, mi-a spus că am făcut niște glume proaste cu iubita lui. L-am întrebat ce glume, pentru că nu spusesem nimic. Chiar nu mă gândeam că face așa ceva. Nu i-am spus nimic. Eram prieteni. În clasă, o colegă din clasa mea a vrut să-l șicaneze și i-a spus că eu aș avea ceva cu prietena lui, dar nu era adevărat. Chiar și prietena lui i-a spus că nu am nimic cu ea“, a mai povestit elevul bătut. Acesta are patru copci la buză: „Am buza de jos perforată din exterior până în interior. Sunt trei copci în interior și una în exterior. Sunt lovit la gât, la coaste“.

  Tatăl copilului a venit la fața locului. „A venit poliția. Am depus o plângere penală la poliție. Ei nu aveau voie să intre în cămin. L-au bătut în camera în care locuiește în cămin. Pedagogul nu a luat nicio măsură“, a spus tatăl copilului.

  Poliția efectuează cercetări

  Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție a Județului Gorj, a precizat că se fac cercetări pentru lovire și alte violențe: „A fost sesizată Poliția Municipală în jurul orei 23:00. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: