spot_img
17 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăEvenimentMinoră de 17 ani constrânsă să se prostitueze într-o locuință închiriată din...

  Minoră de 17 ani constrânsă să se prostitueze într-o locuință închiriată din Târgu Jiu

  O minoră în vârstă de 17 ani a fost constrânsă să se prostitueze în locuințe închiriate din Târgu Jiu și Craiova.

  Proxenetul a fost reținut de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Craiova pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori şi  proxenetism. Oamenii legii au mai reținut un inculpat, care a exploatat sexual o persoana cu handicap.

  „A recrutat, în vederea exploatării sexuale, o persoană vătămată minoră, prin inducere în eroare (metoda loverboy), profitând de starea de vulnerabilitate a acesteia (lipsa părinților și vârsta de 17 ani), dar şi prin constrângere prin violențe fizice  și amenințări cu o armă albă.

  În perioada mai-iunie 2023, persoana vătămată minoră a fost adăpostită în locuințe închiriate în municipiile Craiova şi Târgu Jiu, inculpatul ocupându-se de postarea anunțurilor necesare în vederea atragerii de clienți. Persoana vătămată minoră a fost transportată la adresele din cele două judeţe cu sprijinul celui de al doilea inculpat.

  Sumele de bani obținute ( peste 10.000 lei) din practicarea prostituției au fost însușite de către inculpaţi.

  De asemenea, cu privire la cel de-al doilea inculpat s-a reținut că, în perioada mai-iunie 2023, a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o persoană vătămată majoră (persoană cu grad de handicap), beneficiind în totalitate de sumele de bani obținute de aceasta în urma desfășurării activității de prostituție.

  Au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele inculpaţilor, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă“

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: